Dienstag, 26. März 2013

Recipe: Almost vegetarian




I created a recipe for a lunch meal which is perfect for three persons:  Here we go


Ingredients/Zutaten (3 Personen)

- green lettuce/ grüner Salat
- 2 field garlic stems/ Lauch
- 200gr turkey/ Putenbrust
- 6 mushrooms/ Pilze
                                                                   - 3 carrots/ Karotten

- 0,5 zuchhini
- 1 egg/ Ei
- chili

How to do it/ So wird's gemacht:

1) You need to wash the vegetables
and the green lettuce.

Gemüse und Salat bitte gründlich waschen.


2) Sear the hashed field garlic in water and spice it up with some chili.

Brate die zerkleinerten Lauchstangen in Wasser an würze sie mit etwas Chili. 


3) Put all the vegetables (mushrooms/carrots/zucchini/field garlic) in a food processor
on the most wispy adjustment. So now you have many little
vegetable pieces.

Zerreibe das komplette Gemüse in einer Küchenmaschine,
wobei du die feinste Einstellung benutzt. 


4) Mix up the vegetables in a big bowl and add the egg,
a little bit salt and pepper. Also add your
hushed turkey. Now it is necessary that
you knead everything carefully.


   Vermenge nun das Gemüse mit einem Ei,etwas Salz
und Pfeffer in einergroßen Schüssel. Füge auch deine
Pute in kleinen Stückchen hinzu.
Nun ist es wichtig, alles kräftig durchzukneten.

5) Finally it is time to fry everything in a pan for about 6 minutes. 

Brate nun alles in einer Pfanne an (etwa 6 Minuten lang)

You got the look/ So wirds angerichtet:

You need about 3 big lettuce leaves which you will arrange like
I did on the picture. Then add your fried vegetables
with meat gently on them. 

Richte dein Gemüse mit Fleisch auf 3 großen Salatblättern an,
wie ich es auf dem Bild oben getan habe. 

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